Menu

Archiproducts | Design awards 2019

Glas Italia won dit jaar maar liefst twéé prijzen, tijdens de vierde editie van de Archiproducts Design Awards 2019. Dit jaar mocht Glas Italia voor de tafelserie “Bisel” ontworpen door Patricia Urquiola én de deurencollectie “Sherazade-Patchwork” ontworpen door Piero Lissoni de prijzen in ontvangst nemen. Het winnen van de dubbel is iets waar wij als agent van Glas Italia voor Nederland ook bijzonder trots op zijn!

Collectie van hoge-, lage tafels en console, gemaakt van meerlaags en multichromatisch glas, gemaakt door vijf platen van 5 mm extralight glas te lamineren, elk met een andere kleur film. Het meerlaagse glas is in verschillende vormen, glanzend geslepen en “gefacetteerd” door middel van unieke schuine randen die door de transparantie van het glas het prachtige veelkleurige materiaal accentueren.

Sherazade Patchwork is een nieuwe collectie deuren met een groot gevoel voor detail en elegantie. De deur is verdeeld in vier vlakken, waar verschillende soorten glas in kunnen worden gecombineerd. Er is een ruime keuze in verschillende glassoorten, die naar hartenlust gecombineerd kunnen worden.