Bonaldo

Trots zijn wij om Bonaldo Nederland, als tweede generatie, te mogen vertegenwoordigen als agent. Bonaldo producten worden gemaakt in Italië en ontworpen door nationale- en internationale architecten en designers zoals; Mauro Lipparini, Alain Gilles, Karim Rashid, Bartoli design, Gino Carollo, Toshiyuki Kita, Jan Armgardt, en Stefan Heiliger.

De producten worden vervaardigt door een team van deskundigen. Het merk beheerst als één van de weinige marktspelers zeer veel specialiteiten. Waarbij alles wordt geproduceerd in Italië.  Een productieproces dat is geperfectioneerd na verloop van tijd en waarbij de oorspronkelijke waarden bewaard zijn gebleven: creativiteit, kwaliteit en innovatie.


Uitgebalanceerde ontwerpen en een verrassende vormgeving, zijn kenmerken voor Bonaldo.


Comfort en functionaliteit worden verenigt  in de duurzame collectie van Bonaldo.

Ideeën omzetten in ontwerpen en het maken van producten die met succes de eisen van de hedendaagse wereld genereren. Deze collectie is voortdurend in ontwikkeling en modern.  Bonaldo volgt een pad dat zich nauw verbindt met experimenten van nieuwe materialen en aan partnerschappen van de beste nationale- en internationale architecten en/of designers.

Alle modellen zijn voorzien in een ruime keuze aan afmetingen, uitvoeringen en materialen.

Design + Passie + Techniek = 100% Bonaldo

Tot het portfolio van het Italiaanse designmerk Bonaldo behoren bekende ontwerpen als; Big Table van Allain Gilles, Tree, Tree Light van Mario Mazzer, Poly van Karim Rashid, Octa van Bartoli Design, Peanut B van Mauro Lipparini en de Structure Sofa van Allain Gilles. Hun creaties uiten zich in een prachtige, internationale en kwalitatief hoogstaande meubelcollectie, waarbij originaliteit, functionaliteit én vernieuwing nauw met elkaar verbonden zijn.

Consumenten kunnen voor aankoop en advies terecht bij deze designwinkels.

Bezoek ook de websites van Bonaldo en Architonic voor deze collectie.