Menu

Air Kastsysteem

Klik op de foto om deze te vergroten:

Air KastsysteemAir KastsysteemAir KastsysteemAir KastsysteemAir KastsysteemAir KastsysteemAir KastsysteemAir KastsysteemAir KastsysteemAir Kastsysteem

EEN VRIJSTAAND WANDMEUBEL DIE DE VOLGORDE VAN FACTOREN OMKEERT

Een wandmeubel die de volgorde van factoren omkeert door de relatie tussen massief en leeg te veranderen: dikke planken en containers ondersteund door transparante staanders van gehard glas creëren een spel van tegenstellingen die de zwaartekracht uitdagen. De volledig vrijstaande Air-wandeenheid is een elegante, luchtige oplossing waarmee u de woonkamer kunt inrichten zonder beperkingen van de bevestiging, waarbij de gedessineerde en speciaal gedecoreerde wanden intact blijven. Met een eenvoudig spel van verbindingen kunnen de planken en containers op de glassteunen draaien, waardoor uitgelijnde- of speels verspringende composities ontstaan ​​die een extra dimensie aan het interieur toevoegen.

GEHARD GLAS

Gehard glas valt onder de categorie veiligheidsglas. Het geharde glas waarvan de poten zijn gemaakt is zes keer sterker dan normaal glas en zorgt voor weerstand tegen schokken/stoten, temperatuurveranderingen en hitte. Mocht gehard glas toch breken, dan is de glasschade minder gevaarlijk. Het glas valt namelijk uiteen in duizenden kleine stukjes, die ongevaarlijk zijn en niet voor verwondingen kunnen zorgen.