Menu

Air Table uitschuifbaar

Klik op de foto om deze te vergroten:

Air Table uitschuifbaarAir Table uitschuifbaarAir Table uitschuifbaarAir Table uitschuifbaarAir Table uitschuifbaarAir Table uitschuifbaarAir Table uitschuifbaar

EEN UITSCHUIFBARE TAFEL VOOR HET VERWELKOMEN VAN GASTEN

De uitschuifbare Air tafel by Lago, is een tafel rustend op glazen poten waarmee u tot vier extra plaatsen aan de tafel kunt toevoegen, waardoor niet alleen de tafellengte maar ook de gezelligheid wordt vergroot. Een perfecte keuze voor in de keuken, eetkamer of woonkamer. De uitschuifbare Air-tafel is ontworpen voor speciale momenten, gevuld met gezelligheid en delen. U kunt het tafelblad en de verlengstukken personaliseren met hetzelfde materiaal, om continuïteit in het interieur te creëren, of met twee verschillende materialen voor een origineel contrast.

GEHARD GLAS

Gehard glas valt onder de categorie veiligheidsglas. Het geharde glas waarvan de poten zijn gemaakt is zes keer sterker dan normaal glas en zorgt voor weerstand tegen schokken/stoten, temperatuurveranderingen en hitte. Mocht gehard glas toch breken, dan is de glasschade minder gevaarlijk. Het glas valt namelijk uiteen in duizenden kleine stukjes, die ongevaarlijk zijn en niet voor verwondingen kunnen zorgen.