Menu

Taatsdeur Aladin

Klik op de foto om deze te vergroten:

MODERNE GLAZEN TAATSDEUREN

Design: Piero Lissoni

De moderne Italiaanse glazen taatsdeur “Aladin Pivot Plain” is een op maat gemaakte draaideur met een verborgen frame en verstelbare scharnieropeningen. Bij een taatsdeur ligt het draaipunt onder en boven de deur. Deze design taatsdeuren van Glas Italia kunnen naar beide zijden worden geopend en biedt een luxueuze maatwerkoplossing in de eigentijdse binnenhuis architectuur.

Het glas van de taatsdeur wordt geleverd in een matte of glanzende afwerking geleverd, zoals bijvoorbeeld geëtst of glanzend glas. Het glas is verkrijgbaar in een breed scala aan afwerkingen en ze zijn gecertificeerd volgens de huidige veiligheidsvoorschriften. Panelen in keramiek of in houtfineer met verschillende afwerkingen behoren ook tot de keuzemogelijkheden. Het is mogelijk om een keuze te maken uit drie soorten vergrendelingen (zonder blok, met cilinder, met draaiende plug) en te kiezen tussen handgreep of knop en, net als de deurstijl, worden deze in dezelfde afwerking van het frame geleverd.

De exclusieve deuren van Glas Italia, vormen een belangrijk begin van een architectonisch concept en worden door ons volledig op maat gemaakt, waarbij licht en transparantie de kernwoorden zijn.