Taatsdeuren

TaatsdeurenTaatsdeurenTaatsdeuren

Design: Piero Lissoni

De Taatsdeuren Aladin (ook wel pivot deuren genoemd) is een op maat gemaakte draaideur met een verborgen frame en verstelbare scharnieropeningen. Bij een design glazen taatsdeur ligt het draaipunt onder en boven de deur. Deze design taatsdeuren van Glas Italia hebben kunnen naar beide zijden worden geopend.

Het glas kan monolithisch getemperd zijn 6 mm dik in een enkel stuk of gelamineerd 3 + 3 mm, verkrijgbaar in een breed scala aan afwerkingen. Het glas is gecertificeerd volgens de veiligheidsvoorschriften ANSI Z97.1 en UNI EN12150. Panelen met marmer- of betonoptiek in verschillende afwerkingen zijn sinds kort ook beschikbaar. Het is mogelijk om verschillende sloten samen te stellen en tussen het handvat en de knop in de afwerking te kiezen als kader. Het ingelegde aluminium subframe, onzichtbaar wanneer de deur gesloten is, is beschikbaar voor zowel cementwanden als gipsplaat en kan tijdens het schilderen van de wanden worden gelakt.

De exclusieve taatsdeuren van Glas Italia worden vaak toegepast in representatieve, hoogwaardige architectonische projecten alsook de particuliere interieurs.