CIERRE

“living in leather” is het hart van alles wat het bedrijf doet.

Het Italiaanse familie bedrijf Cierre staat vooral bekend om zijn hoogwaardige leren banken en fauteuils. Vakmanschap en handwerk is het uitgangspunt voor dit bedrijf dat in de zeventiger jaren is opgericht.

De geschiedenis van Cierre is verweven met het plezier in werken en wordt gevormd door mensen die behoren tot een trotse Italiaanse handwerktraditie, maar altijd georiënteerd is op de toekomst. Vernieuwend design waarbij mooie materialen op vakkundige wijze wordt gecombineerd met hoge kwaliteit en techniek. De collectie van Cierre leent zich voor allerlei soorten inrichtingen. Veel items zijn bij uitstek geschikt voor de toepassing in het zakelijke of particuliere interieur.

Cierre / Elementenbank Season

Cierre koopt zelf ruwe huiden in Zuid-Amerika. Hierdoor heeft Cierre de volledige controle over alle bewerkingen en over de eindkwaliteit van hun leder. En dat is te zien en te voelen. Ook op het gebied van duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid scoren de leersoorten van Cierre zeer hoog. Luxueus leder gemaakt voor een lang en comfortabel leven.

Cierre / Elementenbank Carlton B en fauteuil Flower

Bezoek ook de website van Cierre voor deze collectie.