die-Collection

In het zuiden van Duitsland is een unieke samenwerking ontstaan tussen Bacher Tische en Franz Fertig. Samen zijn zij het merk: die-Collection, die passie, kwaliteit en de filosofie met elkaar delen.

Bezieling en technologie voor unieke en exclusieve meubelen dat constant nieuwe emoties teweeg brengt, om thuis elke dag opnieuw te ervaren. Met deze filosofie is die-Collection de confrontatie aangegaan met zijn designers.


Franz Fertig / Fino: Een esthetisch ontwerp gaat hand in hand met functionaliteit en comfort.


Franz Fertig / Fun: Slaapsofa’s geschikt voor dagelijks gebruik en voor kleine ruimten.

die-Collection: innovatie en research

Zo weet die-Collection door innovatie en research naar nieuwe technieken, materialen, toepassingen en ideeën, de meubelvakhandel, eindgebruiker en de internationale pers steeds weer plezierig te verrassen met een verfrissende vormgeving en vernieuwende toepassingen. Innovatie en experimenteren zijn niet een doel op zich, maar dienen uiteindelijk de eindgebruiker in het dagelijks gebruik.

Zo is die-Collection in januari, op de meubelbeurs in Keulen onderscheiden met de “Interior Innovation Award 2015”, voor de slaapbank “FUN” en inmiddels behoren de slaapbanken Malou, slaapbanken Vela, slaapfauteuil Fox, slaapbanken Minnie en eetkamerstoel Jimmy tot onze designklassiekers.

De collectie is veelomvattend en biedt o.a.:

Deze erkenning van de vakhandel, bevestigt die-Collection”s succes, maar bovenal ziet die-Collection dit als een stimulans om de bedrijfsfilosofie verder naar buiten te blijven uitdragen en doet dit met passie, research en kwaliteit.

Consumenten kunnen voor aankoop en advies terecht bij deze designwinkels.

Bezoek ook de website van Bacher Tische en Franz Fertig voor deze collecties.