Menu

Franz Fertig

Bezieling en technologie voor unieke en exclusieve meubelen dat constant nieuwe emoties teweeg brengt, om thuis elke dag opnieuw te ervaren. Met deze filosofie is Franz Fertig de confrontatie aangegaan met zijn designers.

INNOVATIE & RESEARCH

Zo weet Franz Fertig door innovatie en research naar nieuwe technieken, materialen, toepassingen en ideeën, de meubelvakhandel, eindgebruiker en de internationale pers steeds weer plezierig te verrassen met een verfrissende vormgeving en vernieuwende toepassingen. Innovatie en experimenteren zijn niet een doel op zich, maar dienen uiteindelijk de eindgebruiker in het dagelijks gebruik.

ZITTEN, SLAPEN OF RELAXEN?

Ieder zitmeubel van Franz Fertig kenmerkt zich door de sobere uitstraling met een tijdloze vormgeving en natuurlijk materiaal gebruik. De kwaliteit is vanzelfsprekend hoog doordat ieder meubel met de hand gemaakt wordt in Duitsland. De zitmeubelen van Franz Fertig worden wereldwijd toegepast in projecten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

www.gispen.nl, www.ahrend.com, www.vantil.nl, www.hulshoffwonen.nl, www.matser.nl, www.slaapbanken.nl, wwww.meijswonen.com, www.binnenuit.nl, www.vosinterieur.nl, www.nibourghinterieurs.nl, www.pietboon.com, www.jandesbouvrie.nl, www.lensen.nl, www.kulowany.nl, www.eurohome-interieur.nl, www.plaisierinterieur.nl, www.paauweinterieur.nl, www.designmeubels.nl, van der donk interieur, www.despits.nl, www.hawinkelsinterieur.nl, www.rawinteriors.nl

HET MERK FRANZ FERTIG

De slaapbanken collectie van Franz Fertig, de liefde voor natuurlijke eerlijke materialen en een sobere, iets stoerdere vormgeving vormen de basis van de meubelcollectie. Voorwaarde voor Franz Fertig zijn; tijdloos, duurzaam en een vormgeving die gericht is om het slaap- en zitcomfort te verenigen.

cosy wonen

Bezoek ook de website van Franz Fertig voor deze collectie.