Menu

Franz Fertig

Het Duitse familiebedrijf Franz Fertig is gevestigd in Buchen (Baden – Württemberg) De 5-de generatie geeft het bedrijf op dit moment de moderne vormgeving. Bezieling en technologie voor unieke en exclusieve meubelen, dat constant nieuwe emoties teweeg brengt om thuis elke dag opnieuw te ervaren. Met deze filosofie is Franz Fertig de conversatie aangegaan met zijn designers. Een bank als uitnodiging om op te slapen, een leunstoel om lekker in te ontspannen: Alles Made in Germany sinds 1892.

INNOVATIE & RESEARCH

Franz Fertig weet door innovatie en research naar nieuwe technieken, materialen en toepassingen ,de meubelvakhandel, eindgebruiker en de internationale pers steeds weer plezierig te verrassen. Door vormgeving en vernieuwende toepassingen slaagt Franz Fertig erin om slapen en zitten met elkaar te verenigen. De ontwerpen zijn steeds weer verfrissend en speels. Innoveren en experimenteren zijn niet een doel op zich, maar dienen uiteindelijk de eindgebruiker in het dagelijks gebruik en gemak.

ZITTEN, SLAPEN OF RELAXEN?

Ieder zitmeubel van Franz Fertig kenmerkt zich door een tijdloze vormgeving en gebruik van duurzaam materiaal. Dit zijn ingrediënten van een circulaire inrichting. De kwaliteit is vanzelfsprekend hoog, doordat ieder meubel met de hand gemaakt wordt in Duitsland. De zitmeubelen van Franz Fertig worden wereldwijd toegepast in projecten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

www.gispen.nl, www.ahrend.com, www.vantil.nl, www.hulshoffwonen.nl, www.matser.nl, www.slaapbanken.nl, wwww.meijswonen.com, www.binnenuit.nl, www.vosinterieur.nl, www.nibourghinterieurs.nl, www.pietboon.com, www.jandesbouvrie.nl, www.lensen.nl, www.kulowany.nl, www.eurohome-interieur.nl, www.plaisierinterieur.nl, www.paauweinterieur.nl, www.designmeubels.nl, van der donk interieur, www.despits.nl, www.hawinkelsinterieur.nl, www.rawinteriors.nl

HET MERK FRANZ FERTIG

De uitstraling van de slaapbankencollectie van Franz Fertig geeft de liefde voor natuurlijke eerlijke materialen weer. Naast een sobere, iets stoerdere vormgeving vormen deze de basis van de meubelcollectie. De grootste herkenbaarheid van de Franz Fertig zitmeubelen is, een vormgeving die gericht is om het slaap- en zitcomfort te verenigen.

cosy wonen

Bezoek ook de website van Franz Fertig voor deze collectie.