Menu

Frigerio

Met gepaste trots vertegenwoordigen wij het prachtige designmerk Frigerio voor Nederland! Frigerio is een Italiaans familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van gestoffeerde zitmeubelen. Frigerio is gevestigd in de Noord-Italiaanse plaats Mariano Comese (Como) midden in het kloppend hart van de creatieve meubelindustrie in Brianza.

minotti sofa, minotti chiase longue, minotti prijzen, minotti agent nederland, minotti style, minotti stijl, Flexform sofa, Flexform fauteuil, felxform prijzen, flexform agent nederland, flexform style, flexform stijl.

INNOVATIE & ITALIAANS VAKMANSCHAP

Frigerio is een bedrijf waarin constante innovatie, ambachtelijke handgemaakte productiemethoden en de beste materialen de eindproducten karakteriseren.

Voor meer informatie of opvragen van CAD/DWG-bestanden klik hier

GERAFFINEERD DESIGN

Het resultaat: Een zeer persoonlijke collectie die vorm integreert met functie, modern design met klassieke elementen. Een collectie die bestaat uit stoelen, fauteuils, zitbanken, modulaire banksystemen, tafels en boekenkasten voor de meest veeleisende consumenten van de hedendaagse levensstijl.

HET MERK FRIGERIO

Frigerio staat vooral bekend om zijn comfortabele design zitmeubelen en modulaire zitelementen. De ontwerpen kenmerken zich door een ingetogen luxe en harmonieuze vormgeving. De unieke stijl van Frigerio wordt gekenmerkt door discreet, neutraal, tijdloos van vormgeving, dynamisch en vernieuwend. De goed uitgebalanceerde ontwerpen hebben een goede ergonomie en een optimaal zitcomfort.

Lees hier meer over het nieuws van Frigerio.

Bezoek ook de websites van Frigerio , Architonic en Archiproducts voor deze collectie.