Menu

Glas Italia

Glas Italia werd opgericht in 1970 in Brianza (Italië), een industrieel gebied in de provincie Lombardije. Innovatie wordt gecombineerd met respect voor de sterkste kwaliteitsprincipes. Dit is een belangrijk kenmerk van deze industriële traditie van deze Italiaanse provincie. Glas Italia heeft een verscheidenheid aan producten gecreëerd voor het thuis-, kantoor- en projectgebruik, wat een passie voor glas toont. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het erfgoed van de familie: Een oude glasfabriek, die begin vorige eeuw werd opgericht.

rimadesio draaideuren, rimadesio taatsdeuren, rimadesio kozijnloze deuren, rimadesio schuifdeuren, rimadesio pocketdeuren, rimadesio lederen deuren, rimadesio agent nederland, reimadesio prijzen, rimadesio outlet, rimadesio vrijstaande kasten, rimadesio inbouwbkasten, rimadesio inloopkasten, rimadesio legplanken, rimadesio dressoirs en kasten, rimadesio tv meubels, rimadesio boekenkasten, rimadesio barkast, rimadesio tafels, rimadesio salontafels, rimadesio nachtkastjes, rimadesio italy.

INNOVATIE & DESIGN

Glas Italia werkt samen met bekende ontwerpers die hun creativiteit kunnen uiten in het zuivere, nobele en verfijnde materiaal van glas en krijgen hierbij de vrijheid om te experimenteren met de technologische productieprocessen van Glas Italia. De samenwerking tussen Glas Italia en zijn ontwerpers, heeft een collectie producten gevormd die gekenmerkt worden door innovatief design en hoogstaande kwaliteit.

Voor meer informatie of opvragen van CAD/DWG-bestanden klik hier

ITALIAANS DESIGN

Glas Italia gaat mee met de actuele trends en reageert op veranderingen in de markt. Functioneel en kwaliteit worden in de ontwerpen van Glas Italia op glasheldere wijze met elkaar verbonden, waardoor Glas Italia geliefd is over de gehele wereld. Door de jaren heen, heeft Glas Italia samengewerkt met o.a. Jean-Marie Massaud, Piero Lissoni, Philippe Starck, Jasper Morrison, Ronan & Erwan Bouroullec en Patricia Urquiola.

HET MERK GLAS ITALIA

Glas Italia ontwerpt en produceert meubelen en deuren met een zeer strikte eenvoud in vorm en functie. Vanuit het hoofdkantoor vlakbij Milaan, heeft het bedrijf – met zijn sterke identiteit – een leidende rol in vele landen en exporteert zij haar producten naar de belangrijkste steden in de wereld. Het weglaten van iets wat niet noodzakelijk is en de intense zoektocht naar eenvoud, heeft geresulteerd in deze unieke collectie: “Eenvoud is de kunst van het weglaten” en wordt daardoor bijzonder.

Lees hier meer over het nieuws van Glas Italia.

Bezoek ook de websites van Glas Italia en Architonic voor deze collectie.