ITALIAANS DESIGN

Made in Italy is authentiek

De door ons vertegenwoordigde merken hebben een gelijkluidend doel en dat is de inrichting van uw woonkamer, slaapkamer of bedrijfsruimte uniek maken. Design meubels met een passie, die uw hart sneller doet kloppen. Design die uw interieur / huisstijl bepaalt en u onderscheidt van uw familie, vrienden of collega’s. Uw stijl wordt compleet gemaakt door de zorgvuldig uitgewerkte details en zorgen voor ‘kleine’ momenten van geluk. Italiaans design is gericht om u op te laten vallen in de (grijze)massa.

De collecties die wij vertegenwoordigen leiden u naar een vrij idee van inrichten, waar kwaliteit, vormgeving en functionaliteit belangrijke kernwoorden zijn van deze moderne Italiaanse levensstijl.

Schuifdeuren Glas Italia | Sherazade 

Design + Passie + Techniek = 100% Italiaans Design

Italië loopt steevast voorop als het gaat om het initiëren van nieuwe interieurtrends. Het vooruitstrevende Italiaanse design vind u bij ons terug in allerlei interieur producten.  De collecties die wij vertegenwoordigen zijn onderscheidend en uniek. Moderne kastsystemen uitgevoerd in een ruime keuze aan uitvoeringen in lak of houtfineer, deuren in exclusieve glassoorten waaronder het fraaie reflecterende brons glas en inloopkasten die geheel naar wens zelf samengesteld kunnen worden, van basic naar zeer luxueus. Naast onze kastsystemen en inloopkasten bieden wij ook een range aan in glasmeubelen en zitmeubelen bekleed in leder volgens een traditie van puur vakmanschap. Dit design vertegenwoordigt de rijke historie van zijn oorsprong en slaat een brug tussen het heden, verleden en de toekomst.

Sofa MisuraEmme | Madison

Interieur en design met een passie

Met onze merken richten wij ons op de vooruitstrevende interieurarchitecten, projectinrichters en woninginrichters, die onze passie delen en de producten van deze merken op een vernieuwende wijze kunnen toepassen.

Designers en architecten

Meer dan 25 verschillende Italiaanse- en internationale designers en/of architecten, hebben de afgelopen jaren hun invulling gegeven aan de collectie van, Cierre, Frigerio, Glas Italia en MisuraEmme en gaven deze firma’s een international gezicht. Met veel gevoel voor design en vooruitstrevendheid hebben zij niet alleen een vruchtbare samenwerking met designers en architecten van wereldfaam opgebouwd, maar ook een aantal internationaal gewaardeerde designprijzen gewonnen zoals reddot design award en Good Design award.

 

Designers die MisuraEmme een internationaal gezicht hebben gegeven, zijn o.a.

  • Mauro Lipparini: Crossing, Tao, Kessler Vitrinekast, Argo, Phoenix.
  • Werner MaxMoser: WM1 en WM2
  • Alfred Roth: Bar Trolley AR1
  • Ignazio Gardella: Elegie
  • Wolfgang Laubersheimer: Tensobookcase

Architecten die een internationale alure hebben gegeven aan de collectie van Glas Italia zijn o.a.

  • Patricia Urguiola: Shimmer Tafel, Shimmer spiegel en Liquefy
  • Piero Lissoni: Kooj-I-Noor, Oscar, Magic Box, Steel en Post Modern
  • Philippe Starck: Lady Hio en Boxinbox.
  • Jean-Marie Massaud: Alister, Alice, Illusion, Diva, Fiction.
  • Jasper Morrison: Mirror Mirror


    Piero Lissoni              Patricia Urquiola          Philippe Starck             Gino Carollo

Salone del Mobile 2018 | Meubelbeurs Milaan 2018 | Designweek 2018

Salone del Mobile Milano  staat in Nederland beter bekend als de meubelbeurs in Milaan. De meubelbeurs of designbeurs in Milaan wordt beschouwd als dé belangrijkste meubelbeurs ter wereld, waar alle gerenommeerde designmerken zijn nieuwste trends tonen. MisuraEmme is in 1939 mede initiatiefnemer / grondlegger geweest van deze belangrijke meubelbeurs in Milaan en is hiermee één van de oudste Italiaanse exposanten, die het Italiaans design met passie vertegenwoordigt op de meubelbeurs in Milaan.

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent de meubelbeurs in Milaan?
Volg dan ook onze Facebook pagina.