Menu

Italiaans design

MADE IN ITALY IS AUTHENTIEK

De door ons vertegenwoordigde merken hebben een gelijkluidend doel en dat is de inrichting van uw woonkamer, slaapkamer of bedrijfsruimten uniek maken. Luxe Italiaanse Designmeubels met een passie, die uw hart sneller doet kloppen. Design die uw interieur / huisstijl bepaalt en u onderscheidt van uw familie, vrienden of collega’s. Uw stijl wordt compleet gemaakt door de zorgvuldig uitgewerkte details en zorgen voor ‘kleine’ momenten van geluk. Italiaans design is gericht om u op te laten vallen in de (grijze)massa. De collecties die wij vertegenwoordigen leiden u naar een vrij idee van inrichten, waar kwaliteit, vormgeving en functionaliteit belangrijke kernwoorden zijn van deze exclusieve moderne Italiaanse levensstijl.

alkmaar, amsterdam, rotterdam, den haag, utrecht, breda, eindhoven, zwolle, leiden, gouda, tilburg, oisterwijk, gorinchem, amstelveen, zutphen, roermond, sittard, groningen.
Frigerio | Taylor

DESIGN+PASSIE+TECHNIEK= 100% ITALIAANS DESIGN

Italië loopt steevast voorop als het gaat om het initiëren van nieuwe interieurtrends. Het vooruitstrevende Italiaanse design vind u bij ons terug in allerlei interieur producten.  De collecties die wij vertegenwoordigen zijn onderscheidend en uniek. Moderne kastsystemen uitgevoerd in een ruime keuze aan uitvoeringen in lak of houtfineer, deuren in exclusieve glassoorten waaronder het fraaie reflecterende brons glas en inloopkasten die geheel naar wens zelf samengesteld kunnen worden, van basic naar zeer luxueus. Naast onze kastsystemen en inloopkasten bieden wij ook een range aan in glasmeubelen en zitmeubelen bekleed in leder volgens een traditie van puur vakmanschap. Dit design vertegenwoordigt de rijke historie van zijn oorsprong en slaat een brug tussen het heden, verleden en de toekomst.

alkmaar, amsterdam, rotterdam, , groningen, den haag, utrecht, breda, roermond, eindhoven, zwolle, leiden, gouda, tilburg, , sittard, oisterwijk, amstelveen, gorinchem, zutphen.
MisuraEmme | Ala & Cleo

ARCHITECTEN EN DESIGNERS

Met onze merken richten wij ons op de vooruitstrevende interieurarchitecten, projectinrichters en woninginrichters, die onze passie delen en de producten van deze merken op een vernieuwende wijze kunnen toepassen.

Meer dan 25 verschillende Italiaanse- en internationale designers en/of architecten, hebben de afgelopen jaren hun invulling gegeven aan de collectie van Frigerio, Glas Italia en MisuraEmme en gaven deze firma’s een international gezicht. Met veel gevoel voor design en vooruitstrevendheid hebben zij niet alleen een vruchtbare samenwerking met designers en architecten van wereldfaam opgebouwd, maar ook een aantal internationaal gewaardeerde designprijzen gewonnen zoals reddot design award en Good Design award.

Tot ons portfolio behoren ontwerpen van o.a.: Jean-Marie Massaud, Piero Lissoni, Philippe Starck, Jasper Morrison, Mauro Lipparini , Nendo en Patricia Urquiola.

SALONE DEL MOBILE 2019| MEUBELBEURS MILAAN 2019 | DESIGNWEEK 2019

Salone del Mobile Milano  staat in Nederland beter bekend als de meubelbeurs in Milaan. De meubelbeurs of designweek in Milaan wordt beschouwd als dé belangrijkste meubelbeurs ter wereld, waar alle gerenommeerde designmerken zijn nieuwste trends tonen. MisuraEmme is in 1939 mede initiatiefnemer / grondlegger geweest van deze belangrijke meubelbeurs in Milaan en is hiermee één van de oudste Italiaanse exposanten, die het Italiaans design met passie vertegenwoordigt op de meubelbeurs in Milaan.

Salone del Mobile.Milano 2019 | Philippe Starck interview at Glas Italia

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws omtrent de meubelbeurs in Milaan?

Like en volg dan onze Facebook pagina.