Menu

Italiaans & Luxury design

MADE IN ITALY IS AUTHENTIEK

De door ons vertegenwoordigde merken hebben een gelijkluidend doel en dat is de inrichting van een woonkamer, slaapkamer of bedrijfsruimten uniek te maken! Italiaanse & Luxury Designmeubels met een passie, die het hart sneller doen kloppen. Design die een interieur of huisstijl bepaalt en  onderscheidend is van wat u bijvoorbeeld bij familie, vrienden of collega’s ziet. Een interieurstijl wordt compleet gemaakt door de zorgvuldig uitgewerkte details en zorgen voor ‘kleine’ momenten van geluk. Italiaans design is verfijnd en elegant. De collecties die wij vertegenwoordigen leiden  naar een vrij idee van inrichten, waar kwaliteit, vormgeving en functionaliteit belangrijke kernwoorden zijn van deze exclusieve moderne Italiaanse levensstijl.

alkmaar, amsterdam, rotterdam, den haag, utrecht, breda, eindhoven, zwolle, leiden, gouda, tilburg, oisterwijk, gorinchem, amstelveen, zutphen, roermond, sittard, groningen.
Frigerio | Taylor

DESIGN+PASSIE+TECHNIEK= 100% ITALIAANS DESIGN

Italië loopt steevast voorop als het gaat om het initiëren van nieuwe interieurtrends. Het vooruitstrevende Italiaanse design vind u bij ons terug in allerlei interieur producten.  De collecties die wij vertegenwoordigen zijn onderscheidend en uniek. Moderne kastsystemen uitgevoerd in een ruime keuze aan uitvoeringen in lak of houtfineer, deuren in exclusieve glassoorten waaronder het fraaie reflecterende brons glas en inloopkasten die geheel naar wens zelf samengesteld kunnen worden, van basic naar zeer luxueus. Naast onze kastsystemen en inloopkasten bieden wij ook een range aan in glasmeubelen en zitmeubelen bekleed in leder volgens een traditie van puur vakmanschap. Dit design vertegenwoordigt de rijke historie van zijn oorsprong en slaat een brug tussen het heden, verleden en de toekomst.

Frigerio | Miller Bed

ARCHITECTEN EN DESIGNERS

Met onze merken richten wij ons op de vooruitstrevende interieurarchitecten, projectinrichters en woninginrichters, die onze passie delen en de producten van deze merken op een vernieuwende wijze kunnen toepassen.

Meer dan 25 verschillende Italiaanse- en internationale designers en/of architecten, hebben de afgelopen jaren hun invulling gegeven aan de collectie van Frigerio en Glas Italia en gaven deze firma’s een internationaal gezicht. Met veel gevoel voor design en vooruitstrevendheid hebben zij niet alleen een vruchtbare samenwerking met designers en architecten van wereldfaam opgebouwd, maar ook een aantal internationaal gewaardeerde designprijzen gewonnen zoals reddot design award en Good Design award.

Tot ons portfolio behoren ontwerpen van o.a.: Jean-Marie Massaud, Piero Lissoni, Philippe Starck, Jasper Morrison, Mauro Lipparini , Nendo en Patricia Urquiola.

SALONE DEL MOBILE 2021| MEUBELBEURS MILAAN 2021

De beurs die loopt van 05 – 10 september 2021 heeft grote bekendheid, vanwege het vernieuwende design en het voortdurend streven naar hogere kwaliteit en het gebruik van nieuwe materialen.

Salone del Mobile Milano  staat in Nederland beter bekend als dé meubelbeurs in Milaan. De meubelbeurs of designweek in Milaan wordt beschouwd als dé belangrijkste meubelbeurs ter wereld, waar alle gerenommeerde designmerken zijn nieuwste trends tonen. De beurs was oorspronkelijk bedoeld om Italiaans design te promoten, maar ontwikkelde zich eind jaren ’60 tot een internationaal event. De eerste Salone, begin jaren ’60, had ruim 300 eposanten en 12.000 bezoekers. Heden ten dagen is de beurs uitgegroeid tot een zesdaags evenement met ruim 2.500 exposanten en trok vorig jaar al bijna 300.000 bezoekers uit de gehele wereld.

Salone del Mobile.Milano 2019 | Philippe Starck interview at Glas Italia

Bent u benieuwd naar het nieuws van de afgelopen beurs Milaan?