Menu

LAGO

LAGO is officieel opgericht in 1976 door Giuseppe Lago. Maar LAGO bestaat eigenlijk al langer. Policarpo Lago, een ambachtelijke meubelmaker die werkte voor de adel in Veneto en voor de kerken in Venetië, richtte aan het einde van de negentiende eeuw een meubelbedrijfje op. De kinderen van Policarpo breidden de productie vervolgens uit met slaapkamers en een serie van kleinmeubelen voor in de hal, wat de uitstraling compleet maakt voor het huidige LAGO.

“Onze benadering van design plaatst de mens weer stevig in het middelpunt.”

Daniele Lago

KWALITEIT EN DESIGN

In de jaren tachtig beschikte het bedrijf over een selectie meubels, variërend van slaapkamers tot woonkamers. In 2006, met de vierde generatie aan de top, maakte LAGO zijn debuut op de internationale markt. Met zijn innovatieve modulaire ontwerpen laat LAGO buiten Italië zien, dat zij hun plaats dubbel en dwars waard zijn. Doordat zij gebruik maken van de kracht internet en digitale kanalen zijn zij wereldwijd toonaangevend.

ITALIAANS VAKMANSCHAP

LAGO verkoopt in meer dan 20 landen via meer dan 900 geselecteerde winkels, waaronder veel mono brand stores. Het heeft ook vele projecten ingericht voor hotels, B & B’s, winkelruimtes, restaurants, bars en kantoren in Italië en in steden als Rome, Londen, Parijs en Saigon.

Voor meer informatie of opvragen van CAD/DWG-bestanden klik hier

Made in Italy betekent voor LAGO luchtige meubelen die gekenmerkt worden door een combinatie van klassieke en moderne uitstraling. Deze combinatie maakt de meubelen geschikt om ze aan te bieden in ruimten niet alleen voor gebruik in huis, maar ook voor openbare ruimtes zoals hotels, restaurants, winkels en werkplekken.

Bezoek ook de website van Lago en Architonic of Archiproducts voor deze collectie.