Menu

Living Collection vertegenwoordigt nu ook Frigerio

Living Collection vertegenwoordigt nu ook Frigerio in Nederland. Met trots hebben wij dit mooie merk toegevoegd aan ons portfolio, naast onze bestaande merken; MisuraEmme, Glas Italia en Franz Fertig.

Innovatie & vakmanschap. Frigerio is een familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van gestoffeerde zitmeubelen. Het is een bedrijf waarin constante innovatie, ambachtelijke handgemaakte productiemethoden en de beste materialen de eindproducten karakteriseren.
Het eindresultaat, een zeer persoonlijke collectie die vorm integreert met functie, modern design met klassieke elementen en die bestaat uit fauteuils, modulaire banksystemen, eetkamerstoelen, kleine tafels en accessoires voor de meest veeleisende consumenten van de hedendaagse levensstijl.

Meubelbeurs Keulen 2019. Vanzelfsprekend presenteert Frigerio haar bestaande collectie en alle noviteiten voor 2019 tijdens de Meubelbeurs in Keulen. Deze beurs wordt dit jaar van 14 tot en met 20 januari 2019 georganiseerd. U bent van harte welkom in Hal 11.1 – stand E025.