Bordbar

×

Bordbar

Een vliegtuig trolley wordt een Bordbar. De criteria van een vliegtuig trolley zoals; afmetingen, mobiliteit en modulariteit blijven hetzelfde als degene met vliegervaring, maar dan veel uitgebreider. De mogelijke individualisering creëert een persoonlijke Bordbar – als minibar met verlichting voor hospitality ruimtes, als werkstation voor op kantoor, als berging in de keuken – de gebruiksmogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt.

Stijlvol veelzijdig

Industriële charme

Bordbar weet door research en innovatie naar nieuwe technieken, materialen en toepassingen, de meubelvakhandel en eindgebruiker steeds weer plezierig te verrassen. Door vormgeving en vernieuwende toepassingen slaagt Bordbar erin om de industriële charme te combineren met een eigen interieur en geeft een onbeschrijfelijke feel-good sfeer. Een Bordbar trolley met het logo van een nostalgische vliegtuigmaatschappij geeft het idee van een persoonlijk museum waar iets nieuws te ontdekken valt.

Neem contact op

Duurzaam

Ondanks internationale verkoopkanalen hecht Bordbar veel belang aan een duurzame relatie met klanten en leveranciers. Een deel van de grondstoffen is ook afkomstig uit de omliggende regio. Hierdoor ontstaat nabijheid tot het product en unieke stukken die 100% zijn afgestemd op de wensen van de klanten.

Neem contact op