Franz Fertig | Living Collection

Franz Fertig

×

Franz Fertig

Ieder zitmeubel van Franz Fertig kenmerkt zich door een tijdloze vormgeving en gebruik van duurzaam materiaal. Dit zijn ingredi├źnten van een circulaire inrichting. De kwaliteit is vanzelfsprekend hoog, doordat ieder meubel met de hand gemaakt wordt in Duitsland. De zitmeubelen van Franz Fertig worden wereldwijd toegepast in projecten voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Uniek door vormgeving en vernieuwende toepassingen

Franz Fertig | Duits design

Research en innovatie

Franz Fertig weet door research en innovatie naar nieuwe technieken, materialen en toepassingen, de meubelvakhandel, eindgebruiker en de internationale pers steeds weer plezierig te verrassen. Door vormgeving en vernieuwende toepassingen slaagt Franz Fertig erin om slapen en zitten met elkaar te verenigen. De ontwerpen zijn steeds weer verfrissend en speels. Innoveren en experimenteren zijn niet een doel op zich, maar dienen uiteindelijk de eindgebruiker in het dagelijks gebruik en gemak.

Neem contact op

Franz Fertig | Het merk

Het merk

De uitstraling van de slaapbankencollectie van Franz Fertig geeft de liefde voor natuurlijke eerlijke materialen weer. Naast een sobere, iets stoerdere vormgeving vormen deze de basis van de meubelcollectie. De grootste herkenbaarheid van de Franz Fertig zitmeubelen is, een vormgeving die gericht is om het slaap- en zitcomfort te verenigen.

Neem contact op