Menu

MisuraEmme

De geschiedenis van MisuraEmme begon in 1902 in de Noord-Italiaanse plaats Mariano Comense (Como) midden in het kloppend hart van de creatieve meubelindustrie in Brianza.  Het familie bedrijf gespecialiseerd in houten meubels, vestigde toen al de nadruk op vakmanschap en kwaliteit. Intussen is MisuraEmme door de jaren heen van een ambachtelijke werkplaats naar een industriële organisatie gegroeid, waar de liefde voor het oude ambacht is gebleven en volgens goed Italiaans gebruik, steeds weer is doorgegeven aan de volgende generatie.

poliform wall system, poliform sintesi, poliform quid, poliform belfort, poliform mondrian, poliform sydney, poliform bristol, poliform trebica, poliform paris-seoul, poliform agent nederland, poliform prijzen, poliform dune, poliform shanghai, poliform airport.

KWALITEIT & DESIGN

Om optimale kwaliteit gedurende de volledige productie te garanderen vindt de productie alleen in Italië plaats. Het ‘Made in Italy’-certificaat wordt trots door MisuraEmme getoond dankzij de onbeperkte creativiteit, het traditionele vakmanschap dat vanuit dit beroemde meubelgebied wordt overgedragen aan de wereld en de specifieke technologische deskundigheid. Allemaal noodzakelijke vereisten voor een bedrijf dat er continu naar streeft om aan de behoeften van zijn cliënten tegemoet te komen. MisuraEmme gaat dan ook duidelijk een stap verder: de kwaliteit en afwerking van de details zijn niet door een lokale meubelmaker of zelfs niet door andere bedrijven te evenaren, maar zijn unieke kenmerken van een MisuraEmme product.

Voor meer informatie of opvragen van CAD/DWG-bestanden klik hier

ITALIAANS VAKMANSCHAP

De collectie van MisuraEmme, is nauw verbonden met modern design: van modulaire kastsystemen tot accessoires, voor dag en nacht, de variatie in stijlen van de collectie is een weergave van de tijd waarin we nu leven en aangepast aan de trends en de evolutie daarvan. Modulaire kastsystemen dienen hoogst flexibel te zijn: kasten dienen persoonlijke oplossingen te bieden voor zowel de uitstraling van buiten als het functionele gebruik van binnen. Accessoires dienen een mooi design te hebben, maar dienen ook tegemoet te komen aan persoonlijke smaak en verlangens. MisuraEmme slaagt erin aan deze eisen tegemoet te komen door het combineren van de toegevoegde waarde in kwalitatief hoogwaardig vakmanschap en perfectie in design en creativiteit.

molteni albert, molteni paul, molteni lucas, molteni elain, molteni pass, molteni agent nederland, molteni prijzen, molteni outlet, molteni 505.

HET MERK MISURAEMME

De producten van MisuraEmme kenmerken zich door zijn hoge kwaliteit, zowel esthetisch als functioneel gezien, en zijn gemaakt om een langdurige betrouwbaarheid in gebruik te garanderen. Een kwaliteit die weerspiegeld wordt in hele redelijke prijzen die een ieder zich kan veroorloven. De aanschaf van een MisuraEmme-product is meer dan een financiële investering. Het betekent; dagelijks genieten van een optimale kwaliteit en esthetische schoonheid die gegarandeerd stijlvol blijft.

Lees hier meer over het nieuws van MisuraEmme

flexform adda, flexform groundpiece, flexform lifesteel, fleform agent nederland, flexform prijzen, flexform outlet, flexform soft dream, flexform edmond, flexform happy

Bezoek ook de websites van MisuraEmme en Archiproducts voor deze collectie.