MISURA EMME

De geschiedenis van MisuraEmme begon in 1939 in de Noord-Italiaanse plaats Mariano Comense (Como) midden in het kloppend hart van de creatieve meubelindustrie.  Het familie bedrijf gespecialiseerd in houten meubels, vestigde toen al de nadruk op vakmanschap en kwaliteit. Intussen is MisuraEmme door de jaren heen van een ambachtelijke werkplaats naar een industriële organisatie gegroeid, waar de liefde voor het oude ambacht is gebleven en volgens goed Italiaans gebruik, steeds weer is doorgegeven aan de volgende generatie.

MisuraEmme | Palo Alto

MisuraEmme: Ware schoonheid zit van binnen

De certificering van MisuraEmme met het FSC-logo is een teken van betrokkenheid met het milieu en de verantwoorde omgang met het noodzakelijke materiaal hout. Want het integrale concept van het FSC-initiatief zorgt voor behoud en ecologisch evenwicht van bossen en is een garantie voor een gecontroleerd productieproces – onafhankelijk bewaakt, volledig controleerbaar en gegarandeerd duurzaam. De natuur als oorsprong van alles, vraagt om verantwoord gedrag in design, productie en logistiek.

MisuraEmme biedt een collectie aan dat zich kenmerkt door een hoog niveau, en levert deze collectie van Moskou tot New-York en van Singapore tot Londen,  maar steeds met het kloppend hart vanuit Italië.

Bezoek ook de websites van MisuraEmme en Archiproducts voor deze collectie.