Over ons

Sinds 2008 zijn wij actief als zelfstandig handelsagent voor Europese meubelfabrikanten in Nederland. In de loop der jaren zijn wij gespecialiseerd in Italiaans design. De door ons vertegenwoordigde collecties bevatten diverse designonderscheidingen en patenten en zijn veelal uniek in de markt. De collecties bieden de mogelijkheid een architectonisch vormgegeven “touch” te geven aan het particuliere- of zakelijke interieur. Alle fabrikanten die wij vertegenwoordigen, produceren in hun eigen fabrieken, zorgvuldig en met veel gevoel voor kwaliteit in Italië en Duitsland. Veelal met de hand gemaakt, voor een perfecte detaillering en afwerking, geproduceerd in Europa tegen uniforme Europese Euro-prijzen.

Living Collection | Robert Fagel 

Living Collection informeert de markt en zijn dealers door een bezoek aan de showroom of kantoor, waarbij wij zorgdragen voor het actuele verkoopmateriaal, advies voor de showroom, project advies en productinformatie.

Een ruime ervaring in de meubelbranche, van handel tot hoogwaardige projectinrichting, dienstbaar en bereikbaar. Dat is Living Collection!