Glas Italia

×

Glas Italia

Glas Italia is een toonaangevend Italiaans merk dat bekend staat om zijn buitengewone creaties op het gebied van glazen meubelen, scheidingswanden en deuren. Met een diepgewortelde traditie in vakmanschap en innovatie, biedt Glas Italia een unieke combinatie van verfijnd design en hoogwaardige materialen. Het merk werkt samen met gerenommeerde ontwerpers van over de hele wereld om unieke en innovatieve meubelstukken te creëren die de grenzen van glas als materiaal verleggen.

vakmanschap en innovatief design

Elegant & modern

De collectie van Glas Italia omvat een breed scala aan meubelstukken, variërend van elegant en modern tot gedurfd en avant-garde. Elk stuk wordt gekenmerkt door de prachtige transparantie en helderheid van glas, waardoor een gevoel van lichtheid en ruimtelijkheid wordt gecreëerd in elke omgeving. Of het nu gaat om minimalistische schuifdeuren, opvallende salontafels, of bijzondere spiegels, Glas Italia’s ontwerpen zijn ware kunstwerken die zowel functioneel als esthetisch zijn.

Neem contact op

Eigentijdse flair

Met Glas Italia kunt u uw interieur transformeren met tijdloze elegantie en eigentijdse flair. Laat u betoveren door de schittering en schoonheid van glas en voeg een vleugje Italiaanse verfijning toe aan uw ruimte met de prachtige collectie van Glas Italia.

Neem contact op