Glas Italia | Living Collection

Glas Italia

×

Glas Italia

Glas Italia heeft een verscheidenheid aan producten gecreëerd voor het thuis-, kantoor- en projectgebruik, wat een passie voor glas toont. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het erfgoed van de familie: Een oude glasfabriek, die begin vorige eeuw werd opgericht.

Innovatief design en hoogstaande kwaliteit

Glas Italia

Glas Italia werkt samen met bekende ontwerpers die hun creativiteit kunnen uiten in het zuivere, nobele en verfijnde materiaal van glas en krijgen hierbij de vrijheid om te experimenteren met de technologische productieprocessen van Glas Italia. De samenwerking tussen Glas Italia en zijn ontwerpers, heeft een collectie producten gevormd die gekenmerkt worden door innovatief design en hoogstaande kwaliteit.

Neem contact op

Het merk

Glas Italia ontwerpt en produceert meubelen en deuren met een zeer strikte eenvoud in vorm en functie. Vanuit het hoofdkantoor vlakbij Milaan, heeft het bedrijf – met zijn sterke identiteit – een leidende rol in vele landen en exporteert zij haar producten naar de belangrijkste steden in de wereld. Het weglaten van iets wat niet noodzakelijk is en de intense zoektocht naar eenvoud, heeft geresulteerd in deze unieke collectie: “Eenvoud is de kunst van het weglaten” en wordt daardoor bijzonder

Neem contact op