Frigerio

×

Frigerio

Met gepaste trots is Living Collection de agent in Nederland voor het prachtige designmerk Frigerio!

Frigerio is een Italiaans familiebedrijf dat is gevestigd midden in het kloppend hart van de creatieve meubelindustrie in Brianza. Frigerio, met inmiddels de derde generatie aan het roer, staat bekend om zijn eigentijdse collectie zitmeubelen en zijn hoogstaande kwaliteit en vakmanschap. Met een ongeëvenaarde expertise in het verwerken van verfijnde meubelstoffen, eersteklas leer en de verwerking van massief hout, creëert Frigerio designmeubelen die zowel luxe als comfort belichamen.

Eigentijds Italiaans design

Interieurstijl

Van weelderige modulaire banken tot elegante fauteuils en veelzijdige bijzettafels, de collectie van Frigerio omvat een breed scala aan meubelstukken die passen bij diverse interieurstijlen en smaken. Of je nu een modern en strak interieur wilt of juist een meer klassieke en tijdloze uitstraling prefereert, Frigerio biedt een gevarieerde collectie die goed aansluit bij deze esthetische voorkeuren.

Neem contact op

Italiaanse flair

Elk ontwerp wordt gekenmerkt door een perfecte harmonie tussen vorm en functie, waardoor ze niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook praktisch zijn in het gebruik. Met Frigerio breng je Italiaanse flair en vakmanschap in huis en creëer je een ruimte die zowel elegant als comfortabel is in het gebruik. Laat je inspireren door de collectie van Frigerio en voeg een snufje Italiaanse verfijning toe aan het interieur.

Neem contact op